Activeer God mode in Windows 10

HomeActiveer God mode in Windows 10

Workshop: Windows 10 overzichtelijk beheren.

Sinds Windows 8 heeft Microsoft ervoor gekozen om het vertrouwde configuratiescherm te splitsen naar 2 interfaces. De meeste gebruikers zijn niet blij met deze keuze. Voor de ene instelling moet je naar het configuratiescherm, voor de andere naar de nieuwe instellingen app. Wat de meeste mensen niet weten is dat Microsoft een verborgen feature heeft om alle instellingen overzichtelijk in één scherm te tonen: God Mode. Er is geen knop om deze instelling aan te zetten, maar het is heel simpel.

Lees verder onder de afbeelding

Zo zet je Windows 10 in God Mode

  1. Klik met de rechtermuisknop op een lege plek op je bureaublad.
  2. Ga met de muis over ‘Nieuw
  3. Klik op ‘Nieuwe map

  4. Geef deze map de naam: GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}De map krijgt automatisch een nieuw icoontje. Je kunt de naam van de map nu eventueel aanpassen.
  5. Klik twee keer op de nieuwe map/ God Mode.
  6. Alle programma’s worden nu getoond. Tip: Gebruik de zoekfunctie rechts bovenin het scherm om snel de instelling te vinden die je zoekt.

Lees verder

20juni 2020

Zo kun je phishingmails herkennen

By |20 juni 2020|Categorieën: Virus en phishing|Label: , , , |0 Reacties

Phishing is een nieuwe manier die internetoplichters gebruiken om jouw gevoelige informatie te achterhalen. Via e-mails en soms telefonisch doet de oplichter zich voor als iemand anders om jouw wachtwoorden, creditcardgegevens of pincode te achterhalen. Lees in onze blog hoe je een phishingmail kunt herkennen en wat je ertegen kunt doen.

24mei 2020

5 tips om veilig te internetten

By |24 mei 2020|Categorieën: Virus en phishing, Website en internet|Label: , , |0 Reacties

Even een e-mail beantwoorden, Facebook checken of online de krant lezen. Iedereen wil het internet zo veilig mogelijk gebruiken. Hoe voorkom je dat al je bestanden worden gegijzeld of dat je klikt op een phishing mail? Lees onze tips hoe jij je kunt beschermen tegen virussen en internetcriminelen.

21mei 2020

Activeer God mode in Windows 10

By |21 mei 2020|Categorieën: Windows 10|Label: , , |0 Reacties

Sinds Windows 8 heeft Microsoft ervoor gekozen om het vertrouwde configuratiescherm te splitsen naar 2 interfaces. De meeste gebruikers zijn niet blij met deze keuze. Voor de ene instelling moet je naar het configuratiescherm, voor de andere naar de nieuwe instellingen app. Wat de meeste mensen niet weten is dat Microsoft een verborgen feature heeft om alle instellingen overzichtelijk in één scherm te tonen: God Mode.

HULP NODIG?
Wij staan altijd voor je klaar.

STEL JE VRAAG
2020-06-20T17:40:15+02:00
Go to Top