HOE WIJ WERKEN.

Bij ons werken mensen met passie voor ICT die het leuk vinden om jouw computerproblemen op te lossen.

Wij werken met een flexibel team van professionals. Iedereen is geschoold en heeft jaren ervaring in de ICT branche. Van software ontwikkelaar tot projectmanager, van docent tot netwerkspecialist. Naast PC hulp Maasgouw heeft iedereen een fulltime baan in de ICT branche. Hierdoor blijven wij optimaal op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen in de markt. Deze kennis passen wij toe als we jouw computerprobleem oplossen. Wij werken enkel in de avonden en weekenden. Daardoor hebben wij een langere inplantermijn dan andere ICT bedrijven. Doordat we financieel niet afhankelijk zijn van de inkomsten via PC hulp Maasgouw hanteren wij de scherpste tarieven in de regio en doen we alles voor een tevreden klant.

Wij verkopen geen computers en/of software. Wel geven wij advies welke computer of software het beste bij jouw situatie past. Ook doen we een online prijsvergelijk zodat je verzekerd bent van de beste deal. Uiteraard kunnen we de door jouw bestelde computer wel inbouwen en installeren. Wij verkopen geen producten.

Nee, wij werken enkel in de regio Midden-Limburg. Uitzonderingen zijn soms mogelijk.

Ja, Het is mogelijk om een afspraak te verzetten, of af te zeggen. Doe dit wel zo vroeg mogelijk, zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Natuurlijk brengen wij geen kosten in rekening voor het verzetten, of afzeggen van een afspraak.

WAAR WE VOOR STAAN.

Bij ons geen dure kantoren of verkooppraatjes. Wij geloven dat goede en duidelijke ICT dienstverlening niet duur hoeft te zijn.

PERSOONLIJK

Je bent bij ons geen nummer maar een mens die we graag willen kennen

We zijn er altijd voor je

Elke klant heeft zijn/ haar vast aanspreekpunt van PC hulp Maasgouw.

Ons team

PROFESSIONEEL

Medewerkers met passie voor het vak. Wij gaan pas weg als je probleem is opgelost

Computers hebben geen geheimen

Je kunt bij ons terecht voor alle computerwerkzaamheden.

Wat we doen

SCHERPE TARIEVEN

Transparante en heldere tarieven. Probleem niet opgelost? Dan betaal je niks

Eerlijk

Bovendien rekenen wij geen onderzoeks- en  voorrijkosten.

Onze prijzen

CIJFERS.

Géén studenten maar echte professionals. Wat telt is jouw tevredenheid.

0%

Opgelost binnen 2 dagen

0%
Klanttevredenheid
0%
No Cure No Pay

★★★★★ 4,9 / 5 op Google

WIE WE ZIJN.

Wij werken met een flexibel team van professionals.

SANDER JANSSEN
Ruim 12,5 jaar ervaring in de ICT.
Afgestudeerd als Bachelor of Science in Software Engineering. Op dit moment werkzaam als Software Engineer bij een groot softwarebedrijf.
IVO STAKENBORG
Ruim 15 jaar ervaring in de ICT. Afgestudeerd als ICT beheerder en Bachelor of Science in Information Management. Momenteel werkzaam als consultant en projectmanager voor een groot softwarebedrijf.
KOEN VAN BLARINGEN
10 jaar ervaring in de ICT.
Afgestudeerd als allround medewerker IT system and devices. Momenteel werkzaam als ICT beheerder voor een grote overheidsinstantie.

Ivo heeft samen met ons de nieuwe website van ons zwembad ontworpen en gerealiseerd. Ons logo is digitaal gemaakt. Onze gasten kunnen online veilig een abonnement aanvragen en betalen. Via de gebruiksvriendelijke interface passen wij zelf de website aan. Ivo is ook verantwoordelijk geweest voor onze Social media pagina’s en bijbehorende marketing campagnes.

Huub Verhaeg, Eurobad Maasbracht

Betrouwbare service! Komen afspraken prima na en leveren goede nazorg!Kan iedereen dit bedrijf aanraden!

M.A.J. Schulpen, klant

Als hobby fotograaf deel ik graag mijn foto’s met mijn modellen. Ivo heeft mijn website gemaakt, inclusief het ontwerpen van een nieuw logo. De software is zo eenvoudig dat ik zelf de website kan onderhouden: neuwe foto’s uploaden is een fluitje van een cent.

Ben ontzettend snel geholpen en mijn pc doet het weer supersnel. Super vriendelijk geholpen en het kontakt mbt vragen etc verliep ook goed. Een echte aanrader.

Agnes van der Neut, klant

Ut kanthoearke is een tweedehands- en antiekwinkel in hartje Thorn. Ivo heeft ons geadviseerd over het opstarten van een website en alles wat daarbij komt kijken. Ook hadden we nog geen logo. Ivo heeft samen met ons een aantal ontwerpen gemaakt waarna we ons nieuwe logo hebben gekozen. De website bewerken? Dat doen we zelf met de gebruiksvriendelijke en intuïtieve software.

Juliën Adams, Ut Kanthoearke

Menswel beheert de accommodaties voor de binnensport, de brede scholen en het buitenbad Eurobad in de gemeente Maasgouw. Het is belangrijk dat onze huurders online informatie kunnen vinden over onze accommodaties. Ivo heeft onze nieuwe website inclusief logo ontworpen en een plekje weten te vinden voor al onze accommodaties. Bovendien kunnen onze huurders tegenwoordig online meldingen, klachten, calamiteiten, en ideeën indienen. Dit bespaart ons een hoop werk en kosten.

John Vinclair, Stiching Menswel

#25 Velvet is een boutique winkel in Thorn met een betaalbare, unieke en stoere collectie. Met de website builder heb ik zelf mijn webshop snel en eenvoudig kunnen maken! Mijn klanten kunnen online shoppen en veilig betalen. Het ingebouwde ordersysteem helpt mij na een order de producten zo snel mogelijk te verzenden naar de klant.

Stephanie Adams, 25 Velvet

HULP NODIG?
Wij staan altijd voor je klaar.

STEL JE VRAAG