HOE WIJ WERKEN.

Bij ons werken mensen met passie voor ICT die het leuk vinden om jouw computerproblemen op te lossen.

Wij werken met een flexibel team van professionals. Iedereen is geschoold en heeft jaren ervaring in de ICT branche. Van software ontwikkelaar tot projectmanager, van docent tot netwerkspecialist. Naast PC hulp Maasgouw heeft iedereen een fulltime baan in de ICT branche. Hierdoor blijven wij optimaal op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen in de markt. Deze kennis passen wij toe als we jouw computerprobleem oplossen. Wij werken enkel in de avonden en weekenden. Daardoor hebben wij een langere inplantermijn dan andere ICT bedrijven. Doordat we financieel niet afhankelijk zijn van de inkomsten via PC hulp Maasgouw hanteren wij de scherpste tarieven in de regio en doen we alles voor een tevreden klant.

Wij verkopen geen computers en/of software. Wel geven wij advies welke computer of software het beste bij jouw situatie past. Ook doen we een online prijsvergelijk zodat je verzekerd bent van de beste deal. Uiteraard kunnen we de door jouw bestelde computer wel inbouwen en installeren. Wij verkopen geen producten.

Nee, wij werken enkel in de regio Midden-Limburg. Uitzonderingen zijn soms mogelijk.

Ja, Het is mogelijk om een afspraak te verzetten, of af te zeggen. Doe dit wel zo vroeg mogelijk, zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Natuurlijk brengen wij geen kosten in rekening voor het verzetten, of afzeggen van een afspraak.

WAAR WE VOOR STAAN.

Bij ons geen dure kantoren of verkooppraatjes. Wij geloven dat goede en duidelijke ICT dienstverlening niet duur hoeft te zijn.

PERSOONLIJK

Je bent bij ons geen nummer maar een mens die we graag willen kennen

We zijn er altijd voor je

Elke klant heeft zijn/ haar vast aanspreekpunt van PC hulp Maasgouw.

Ons team

PROFESSIONEEL

Medewerkers met passie voor het vak. Wij gaan pas weg als je probleem is opgelost

Computers hebben geen geheimen

Je kunt bij ons terecht voor alle computerwerkzaamheden.

Wat we doen

SCHERPE TARIEVEN

Transparante en heldere tarieven. Probleem niet opgelost? Dan betaal je niks

Eerlijk

Bovendien rekenen wij geen onderzoeks- en  voorrijkosten.

Onze prijzen

HULP NODIG?
Wij staan altijd voor je klaar.

STEL JE VRAAG