COMPUTERHULP.

Computerproblemen zijn nooit fijn en komen altijd ongelegen. Wij komen bij jou thuis waardoor je jouw computer niet op hoeft te sturen of mee hoeft te nemen naar een reparatiecentrum. Wij lossen de problemen professioneel en vakkundig op. Is jouw computer langzaam geworden? Bekijk eens onze computer APK’s waarmee je jouw computer weer razendsnel maakt. Wil je liever fris beginnen met een goede computer-installatie? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Wij zijn jouw PC hulplijn en staan klaar voor al je computerproblemen en vragen.

TABLET EN TELEFOONHULP.

Wij helpen je ook graag met je (nieuwe) telefoon of tablet. We geven advies welk apparaat het beste bij jouw gebruik past. Hulp nodig bij het gebruik van je tablet of telefoon? Ook daarvoor ben je bij ons aan het goede adres.

Een tablet is een fantastisch apparaat als je weet hoe je ermee om moet gaan. Heb jij tablet problemen of heb je hulp nodig bij het installeren van apps? Wij staan voor je klaar. Apple of Android, geen probleem, wij zorgen ervoor dat je je tablet veilig en snel kunt gebruiken met eenvoudige uitleg en handige tips.

Of je nu hulp nodig hebt bij het overzetten van gegevens van je oude telefoon naar je nieuwe of die ene app die niet meer werkt, wij lossen het op. Ook helpen we je met het maken van back-ups, e-mail instellingen op je telefoon en nog veel meer.

  • Mail instellen
  • Tablet of telefoon resetten
  • Tablet of telefoon opschonen
  • Apps installeren
  • Tablet of telefoon sneller maken

  • Herstellen van een vastgelopen tablet of telefoon

  • Een snelle en veilige verbinding maken met internet
  • Back-up’s maken
  • Herstellen van een uitgevallen tablet of telefoon
  • Privéles aan huis

STEL ONS JE VRAAG

INTERNET EN WIFI.

Heb je wel Wifi, maar geen internet? Als je geen internetverbinding hebt kan er van alles aan de hand zijn. Wij zoeken voor je uit hoe het komt dat Wifi steeds wegvalt en geven advies over veilig internetten en het beveiligen van je netwerk.

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR.

De mensen achter PC hulp Maasgouw hebben meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van allround computerhulp. Gerectificeerde mensen met een passie voor techniek en creativiteit die altijd klaar staan om jouw problemen op te lossen.

WAAR WE OOK MEE HELPEN.

Naast de computer, tablet of telefoon zijn er veel meer apparaten in huis waar vaak hulp bij nodig is. Van digitale televisies tot camera’s, maar ook van de slimme thermostaat tot zelfs ovens die gebuikt maken van het internet.

Krijg je bijvoorbeeld je slimme thermostaat niet goed ingesteld of wil je boeken op je e-reader downloaden, maar weet je niet hoe dit moet? Of zoek je hulp bij het aansluiten van je home cinema set, het installeren van je IP-camera of de bediening van je Philips Hue lampen? Wij regelen het voor je!

HULP NODIG?
Wij staan altijd voor je klaar.

STEL JE VRAAG

PC hulp Maasgouw is ook te vinden op computerservice-info.nl